UA-42828696-1

23.4.2017 TPT vs I-Kissat 3-2 (2-1)

0 la, 29 huhtikuun 2017, 14:14

TP-T:lle komea voitto sarja-avauksesta.

Tampereen Peli-Tovereiden miesten edustusjoukkue pääsi tositoimiin, kun Kolmosen sarjakausi pyörähti käyntiin viime viikonloppuna. Sunnuntain iltapeli TPT – Ilves-Kissat tarjosi yleisölle hienon näytöksen: tuulta, räntää, rakeita, hieman sadetta ja hienon ottelun. Vaikka sää jättikin monipäisen yleisön hieman kylmäksi, ottelu sen sijaan tarjosi viihdettä ja lämpöä koko rahan edestä.

Kotijoukkue sai otteluun lentävän lähdön, aloittaen maalinteon jo toisella minuutilla. TPT:n laituri Matias Stark pelattiin hyvällä nostolla linjaan joka kesytti pallon komeasti ja painoi pallon takanurkkaan, ohi Ilves Kissojen maalia vartioineen Jani-Petteri Soinisen. 4 minuuttia myöhemmin kotijoukkue sai vapaa-potkun hyvästä paikasta vasemmalta, pallon taakse asettui Tuomas Telemäki jonka kierteinen keskitys tavoitti  jo kertaalleen maalinteossa kunnostautuneen Starkin. Stark ei tästäkään tilanteesta erehtynyt ja Näin TpT siirtyi jo 2-0 johtoon. Alun TPT-hurmoksen jälkeen peli tasaantui ja   Kissat saivat otetta pelistä, Berat Grabovci sai jalan vapaaksi ja kavensi tilanteeksi 2-1. Myös tauolle mentiin näissä numeroissa.

Toisella jaksolla vahvasti pelannut TPT-molari Miska Jurva loukkaantui kulmapotkutilanteen yhteydessä ja tolppien väliin asteli Tuomas Tuominen. Välikohtaus viivytti peliä kymmenisen minuuttia ja se koleassa säässä myös näkyi hieman kentän puolella, pelin kangistuessa. Ilves-Kissat saivat hieman tempoa peliinsä ja saivat pelin tasoihin Timor Inapshbanin komealla puskumaalilla. Maalin jälkeen TPT sai taas pelin juonesta kiinni ja kissojen hakiessa voittomaalia isäntien kapteeni Jan Kulokorpi karkasi vahvaan nousuun laidalta, syöttäen pallon maalin eteen ottelun sankariksi nousseelle Eemil Lammiselle. Kärkimies ei maalin edustalta erehtynyt ja siirsi isännät johtoon. Lisämaaleja ei ottelussa enää nähty ja TPT-puolustus kesti topparipari Toijala-Bashmakovin johdolla vieraiden lopun rynnistyksen. Näin ollen kotijoukkue TPT marssi voittoon asti ja sai loistavan lähdön Kolmosen sarjakauteen.