UA-42828696-1

Kausi 2016

0 la, 16 tammikuun 2016, 10:39

Paljon on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Tosin pieni TPT:n taustajoukko on tehnyt paljon hommiakin. Heti viime kauden jälkeen ensimmäisenä työn alla oli uuden B-juniorijoukkueen perustaminen. Homma alkaa olla hyvässä mallissa ja joukkue, johon kuuluu toistaiseksi 20 pelaajaa ja valmentaja, on jo aloittanut harjoittelun. Uusi joukkue pelaa tulevalla kaudella B-junioreiden 3-divisioonassa.

Tämän jälkeen on ollut vuorossa edustuksen ensi kauden joukkueen rakentaminen. Selkeänä tavoitteena on ollut ringin leventäminen ja vahvistaminen sekä saada joukkueeseen uusia nuoria ja motivoituneita pelaajia.
Näissä tavoitteissa on onnistuttu melko hyvin. Uusia pelaajia on reenirinkiin liittynyt useita. Näistä on jo osan kanssa tehty myös sopimus. Uudet sopimukset julkistetaan tulevalla viikolla

Vanhoista pelaajista joukkueessa eivät jatka Roni Lindroos (muuttanut Espoosen), Topi Mattila (muuttanut Seinäjoelle) ja Tuomo Ruotsalainen (muuttanut Raumalle).
Näiden lisäksi Abu Sankoh opiskelee maaliskuuhun asti Helsingissä ja Jussi Kuoppala on ainakin toistaiseksi sivussa jalkavaivojen takia.

Harjoitukset aloitettiin jo marraskuun lopulla ja harjoituksissa on käynyt runsaasti pelaajia. Jokaisessa reenissä on tainnut ollut yli 20 pelaajaa. Lisäksi on pelattu muutama testiottelu uusille pelaajille. Virallisesti harjoitukset alkavat tammikuun alussa, josta alkaa tiukka valmistautuminen kauteen sekä  Suomen Cupiin. Cupin toisella kierroksella vastustajaksi arvottiin TamU ja ottelu pelataan Pirkkahallissa la 30.1. klo 11.00.