UA-42828696-1

7.2.2016 TKT vs TP-T 0-3 (0-2)

0 la, 13 helmikuun 2016, 18:05

Yllättäen vapaa viikonloppu muuttuikin sen verran, että sunnuntaille tuli ottelu TKT:ta vastaan. Ottelu olikin melkoista sunnuntaipalloilua. Varsinkin vastustaja TKT pelasi melko huonon ottelun. Tosin ei TPT:kään esittänyt lähellekään parastaan. No huonolla pelilläkin irtosi selkeä voitto, joten tähänkin on oltava tyytyväinen.

Maalinteon aloitti Majed Rashedi rankkarista, joka tuomittiin Roope Kostiaisen kaatamisesta puolittaisessa läpiajossa. Kymmenisen minuuttia tästä, niin James Osazuwa livahti läpiajoon. Eikä James erehtynyt vaan laittoi pallon varmasti pussiin. Lisämaaleja ei enää ensimmäisellä puolikkaalla nähty, vaikka paikkoja useampaan olikin.

Tauolla vaihdettiin kaikki neljä vaihtopelaajaa kentällä ja vauhtia tulikin puoliajan alkuun lisää. Varsinkin Juho Mäkiniemi tuli kentälle pirteällä jalalla. Einkulunut kuin pari minuuttia, niin Juho syötti erinomaisesti Kostiaiselle joka kuljetti ja laukoi pallon voimalla sisään. Hetki tästä, niin Juho oli järjestelemässä jo seuraavaakin tilannetta. Pitkä kuljetus päättyi, kun TKT:n pelaaja joutui rikkomaan kuudentoista sisällä. Pilkkua ei kuitenkaan lauottu sisään ja näin jatkettiin 0-3 lukemissa.

Tunnin pelin jälkeen loppui nöyryys TPT:ltä ja kotijoukkue sai luotua useampiakin paikkoja. Onneksi maalissa pelannut Elias Peltonen oli hyvässä iskussa ja torjui kaikki yritykset. Elmon lisäksi hyvän pelin pelasi myös toppari Samuel Bashmakov. Ilveksestä siirtynyt Samuel pelasi ensimmäisen ottelunsa TPT:n paidassa ja oli heti puolustuksen varmin pelaaja.

Seuraavaksi saadaan vieraita Pirkkalasta, kun PJK saapuu vierailulle la 20.2. klo 10:30 (Pirkkahalli C).

Maalit:

0-1 Majed Rashedi rp. (23 min.)
0-2 James Osazuwa (32 min.)
0-3 Roope Kostiainen (47 min.)

TPT:n kokoonpano

Elias Peltonen
Laith Majid
Yaser Al-Darraji (73 min. Samuel Bashmakov)
Samuel Bashmakov (65 min. Toni Toijala)
Yaser jr. (45 min. Markku Niskala)
Majed Rashedi
Toni Toijala (45 min. Lari Hakanen)
Mikael Paajanen
Timo Lekkermäki (45 min. Shihab Abdilamir)
James Osazuwa (45 min. Juho Mäkiniemi)
Roope Kostiainen

TPT:n kolme parasta tänään:

1. Elias Peltonen
2. Samuel Bashmakov
3. Juho Mäkiniemi