UA-42828696-1

3.6.2016 TPT-TKT 3-0 (3-0)

0 to, 09 kesäkuun 2016, 19:23

TPT:n nousujohteinen kevät sai jatkoa, kun paikallisvastustaja TKT kaatui selkeästi luvuin 3-0. Alkukaudesta takkuillut ja vaihdellut pelin taso pysyi nyt hyvällä tasolla jo melko pitkään. Varsinkin ensimmäinen jakso oli hyvää ja kauden tähän asti parasta pelaamista. Ottelun parhaat pelaajat olivat Roope Kostiainen ja Timo Lekkermäki, joita TKT:n puolustus ei meinannut saada millään kuriin. Toki ottelussa pelasi hyvin moni muukin kotijoukkueen pelaaja.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi jo pelin toisella minuutilla. Kostiainen runnoi itsensä väkisin keskeltä läpi ja puolustus sai pysäytettyä Roopen ainostaan väärin keinoin. Näin pallo pilkulle ja siitä maaliin Jussi Kotilahden toimesta.

Toisen maalin iski Lekkermäki, tällä kertaan tultiin vasemmalta läpi. Nätti sijoitus läpiajon päätteksi takanurkkaan ja lukemiksi 2-0.

Reilun puolen tunnin kohdalla ottelu näytti ratkenneen, kun Kostiainen meni jälleen keskeltä läpi. Nyt vastustaja ei ehtinyt edes rikkomaan vaan Roope pääsi laittamaan itse pallon varmasti läpiajon päätteeksi maaliin.

Toinen jakso oli jonkin verran heikompaa pelaamista, mutta puolustus pelasi loppuun asti erittäin tiiviisti, eikä tarjonnut vieraille juuri ollenkaan maalipaikkoja. Kun vielä vastustajalta ajettiin pelaaja kentältä 60 min. kohdalla toisella varoituksella, niin voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Näin siis TPT:lle jo kolmas peräkkäinen voitto.

Seuraavaksi siirrytäänkin taas tekonurmelle. Edessä on vaikea vieraspeli Sääksjärvellä
Loisketta vastaan. Oman mausteensa peliin tuo myös vastassa olevat TPT:stä lainatut Matias Riikonen ja Juho Mäkiniemi. Ottelu alkaa Sääksjärvellä torstaina 9.6. klo 20.00

Maalit:

1-0 Jussi Kotilahti rp. (2 min.)
2-0 Timo Lekkermäki (11 min.)
3-0 Roope Kostiainen (35 min.)

TPT:n kolme parasta:
1. Roope Kostiainen
2. Timo Lekkermäki
3. Mikael Paajanen

Ottelupöytäkirja