UA-42828696-1

29.3.2015 TP-T vs Ilves-Kissat 2-1 (1-1)

0 pe, 03 huhtikuun 2015, 08:32

Murheellisen edellisen pelin jälkeen saatiin taas iloa TPT:n porukkaan, kun kakkosen I-Kissat kaatui hyvän esityksen jälkeen. Jälleen kapealla porukalla lähdettiin peliin, mutta onneksi laatua löytyi kuitenkin. Moni pelaaja paransi viikon takaisesta ja viime pelistä poissa olleet Niskala, Rönkkö ja Lindroos vahvistivat myös kenttäpeliä. 1-0 johtomaali taisi olla TPT:n talvikauden hienoimmin pelattu maali. Jussi Kotilahti laittoi hyvän pystysyötön, lainapelaaja Tommi Lehtimäki juoksi terävästi pystyyn ja syötti heti keskelle, johon Rami Korpela nousi komeasti ja laittoi pallon varmasti pussiin. 

Kissat pääsivät kuitenkin kuittaamaan pelin tasoihin ennen taukoa, kun Tommi Rasinmäki laukoi taukonumeroiksi 1-1.

Toinen jakso alkoi myös mallikkaasti ja kymmenen minuutin pelin jälkeen päästiin jälleen johtoon. Maali oli vähän samanlainen kuin ensimmäinen. Tällä kertaa Korpela pyyhälsi pystyyn ohi Kissojen puolustuksen ja Lehtimäki tyrkkäsi sivuttaissyötön tyhjään maaliin.

Viimeiset puoli tuntia vietettiin enimmäkseen TPT:n päässä, kotijoukkueen jo hiukan väsyessä, mutta hyvän puolustamisen ja maalivahtipelin ansiosta Kissat eivät toista maalia saaneet. Myös TPT:n kolmas maali oli muutaman kerran lähellä, kun välillä iskettiin terävästi vastaan. 

Jäljellä on enää yksi harjoitusottelu ennen kauden alkua. Kenraaliharjoituksessa kohdataan uusia pelaajia rinkiinsä saanut Sääksjärven Loiske ke 8.4. klo 18.15 Kauppi 2.


Maalit:
1-0 Rami Korpela (25 min.)
1-1 Tommi Rasinmäki (39 min.)
2-1 Tommi Lehtimäki (55 min.)

TPT:n kokoonpano:

Teemu Pajunen
Roni Lindroos (72 min. Fabio De Santana)
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Markus Silvennoinen
Markku Niskala
Abu Sankoh
Jaakko Rönkkö
Rami Korpela
Jussi Kotilahti
Tommi Lehtimäki (65 min. Matias Riikonen)