UA-42828696-1

24.1.2015 Ilves-Kissat vs TP-T 3-2 (1–2)

0 su, 08 helmikuun 2015, 14:54

TPT:n kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Pirkkahallissa kakkosessa pelaavaa Ilves-Kissoja vastaan. Ottelu lähti TPT:n osalta todella vahvasti käyntiin ja hallinta oli koko ensimmäisen puoliajan vierasjoukkueella. 

Ensimmäisen maalin järjestivät ottelun kaksi parasta pelaajaa. Kalle Kankala antoi sivuvaparin sisäänpäin kiertäen kohti maalia, johon Sakari Saarinen juoksi vauhdilla ja puski pallon sisään. 

TPT:n hallinnasta huolimatta Kissat pääsivät tasoittamaan pelin, kun Jaakko Wainikainen puski keskityksen vastustamattomasti maalin alanurkkaan. Onneksi maali päästiin kuitenkin kuittaamaan nopeasti kun Kankala ja Saarinen syöttelivät, TPT:ssä ensimmäisen pelinsä pelanneen, Matias Riikosen yksin läpi. Loiskeesta siirtynyt hyökkääjä ei erehtynyt, vaan kiersi vastustajan maalivahdin ja sijoitti pallon hallitusti verkon perukoille. 

Toinen puoliaika alkoi selvästi nihkeämmin ja Kissat pääsivätkin tasoittamaan ottelun melko pian. Kun vielä Jussi Kotilahdelle nostettiin toinen keltainen kortti 55 min. kohdalla, niin vajaamiehinen TPT alkoi jäädä alakynteen. Lopulta Eetu Virtanen täräytti voittomaalin komealla kaukolaukauksella parikymmentä minuuttia ennen loppua, eikä voittajasta ollut tämän jälkeen epäselvyyttä. 

Ottelu oli kuitenkin erittäin hyvä esitys TPT:ltä, varsinkin kauden ensimmäiseksi harjoitusotteluksi ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia koitoksia. Seuraavana vastassa on sarjanousija Ilves2, jolla on riveissään paljon nuoria pelaajia.
Ottelu pelataan sunnuntaina 1.2. klo 16.30 (Pirkkahalli).

Maalit: 0-1 Sakari Saarinen (10 min.)
1-1 Jaakko Wainikainen (20 min.)
1-2 Matias Riikonen (21 min.)
2-2 Salomo Ojala (49 min.)
3-2 Eetu Virtanen (72 min.)


TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen (45 min. Roope Hakulinen)
Olli Kuusisto
Markus Silvennoinen
Abu Sankoh
Kimmo Kanninen
Markku Niskala (45 min. Tom Björklund)
Jan Kulokorpi (63 min. Abraham Massaquoi)
Sakari Saarinen
Kalle Kankala (78 min. Fabio De Santana)
Jussi Kotilahti (55 min. punainen kortti)
Matias Riikonen (60 min. Barrow Abbass)