UA-42828696-1

22.2.2015 TP-T vs. NoPS 1-2 (0-1)

0 su, 01 maaliskuun 2015, 13:03

Ennakkotiedot pitivät paikkansa ja vastaan asettui talven kovin vastustaja. Varsinkin kun peliin lähdettiin kapealla materiaalilla, niin ottavana osapuolena pelissä oltiin. Yritystä oli melkein kaikilla kiitettävästi, mutta kunnon maalipaikoille ei juurikaan päästy. NoPSilla sen sijaan maalipaikkoja oli runsaasti. Osan maalipaikoistaan vieraat töpeksivät itse ja osan torjui hienosti, Tigersista porukkaan siirtynyt, nuori maalivahti Teemu Pajunen. Lopulta kuitenkin NoPS onnistui vähän ennen taukoa, joten 0-1 vierasjohdossa mentiin tauolle.

Toisella puolikkaalla päästiin vähän paremmin peliin mukaan, mutta muutama melko paha loukkaantuminen vei viimeisenkin mahdollisuuden. Pahiten loukkaantui Markku Niskala, joka vietiin ambulanssilla sairaalaan tikattavaksi. Myös Matias Riikonen sai jo pelin alussa pahan verta vuotavan tällin sääreensä ja joutui pelaamaan puolikuntoisena. Kun vaihdossa oli vain yksi pelaaja, niin siihen nähden yllättävän tasaisena saatiin lukemat pidettyä.

Vaikka tunnin pelin jälkeen numerot olivat 0-2, taistelu ei kuitenkaan loppunut. Sitkeys palkittiin lopulta vielä kavennusmaalillakin, kun Jan Kulokorpi laukoi pallon alanurkkaan.
Viimeisellä minuutilla oli vielä hyvä paikka tasoitukseen, mutta vieraitten molari torjui hienosti. Lopulta kuitenkin täysin ansaittu 1-2 voitto NoPSille.

Maalit: 0-1 NoPS (40 min.)
0-2 NoPS (60 min.)
1-2 Jan Kulokorpi (80 min.)

TPT:n kokoonpano:

Teemu Pajunen
Roni Lindroos
Markus Silvennoinen
Abu Sankoh
Kimmo Kanninen
Markku Niskala (55 min. Fabio de Santana)
Rami Korpela
Jan Kulokorpi
Sakari Saarinen
Tom Björklund
Matias Riikonen