UA-42828696-1

21.3.2015 NoPS vs TP-T 3-1 (0-0)

0 pe, 03 huhtikuun 2015, 08:26

Tämän vuoden ensimmäinen ulkona pelattu ottelu toi lisämurheita muutenkin kapealla ringillä liikkuvaan vierasjoukkueeseen. Jo alkuverryttelyssä loukkaantui ensimmäinen pelaaja, kun Timo Lekkermäki joutui jättämään leikin kokonaan väliin. Eikä otteluakaan ollut kauan pelattu, kun Olli Kuusisto joutui tulemaan sivuun nivusvaivojen saattelemana myöskin. Kun vielä ottelun lopussa Tom Björklund loukkasi jalkansa, niin illan saunailtaan ei kovin mukavissa tunnelmissa lähdetty. Varsinkin, kun ottelukin vielä hävittiin.

Ottelun taso ei kovin korkeaksi noussut. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli melkoisen väkinäistä puurtamista molemmilta joukkueilta. Tosin olosuhteetkin olivat melko viileät.
Toisella jaksolla päästiin kuitenkin 0-1 johtoon, kun ainoana hyökkäyspään pelaajana lähelle omaa tasoa päässyt Jussi Kotilahti ampui itse hommaamansa rankkarin varmasti sisään. Tunnin kohdalla peli kääntyi kotijoukkueelle ja lopulta NoPS käänsi pelin ansaitusti edukseen. 

Kauden alkuun on enää kaksi ja puoli viikkoa, joten toivotaan että siihen mennessä saataisiin jo vähän enemmän pelaajia mukaan.

Maalit:
0-1 Jussi Kotilahti (51 min.)
1-1 Pekka Äijälä (68 min.)
2-1 Pekka Äijälä (78 min.)
3-1 Valtteri Uimonen (83 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Abu Sankoh
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Olli Kuusisto (10 min. Kimmo Kanninen)
Matias Riikonen (60 min. Ahmed Al-Tallab)
Markus Silvennoinen
Rami Korpela
Kalle Kankala
Jussi Kotilahti
Tom Björklund (pois 85 min.)