UA-42828696-1

7.8.2015 Loiske vs TP-T 0-3 (0-0)

0 ma, 10 elokuun 2015, 06:03

Kolmannen kerran peräkkäin ottelu päättyi 3-0 lukemiin. Tällä kertaa onneksi TPT oli voittavana joukkueena. Peli kulki tänään hyvin ja oli lähes koko ajan hallinnassa. Osansa parantuneesta pelistä oli varmasti myös loukkaantumisten jälkeen kentille palanneella kolmikolla Lekkermäki, Kuusisto, Kuoppala, mutta myös muu porukka paransi huomattavasti edellisiin kahteen peliin verrattuna.

Varsinkin vanhaa seuraansa vastaan pelannut Matias Riikonen oli kuin eri mies päästyään laidalta jälleen kärkimieheksi ja ratkaisi myös ottelun komealla avausmaalilla.

Lisäksi puolustus ja maalivahtipeli oli tänään erittäin varmaa. Vastustaja ei ottelussa saanut oikeastaan rakennettua juuri yhtään maalipaikkaa pelitilanteista, mutta lukuisat kulmat ja järkyttävän pitkät sivurajaheitot olivat toistuvasti erittäin vaarallisia. Topparit ja maalivahti Elias Peltonen hoiti nämäkin tilanteet kuitenkin todella hienosti.

Toisella puoliajalla kentälle päässeet Fabio De Santana ja Markku Niskala kaunistelivat vielä pelin lopussa lukemiksi 0-3. Ensin osui Fabio Jan Kulokorven syötöstä ja sitten vielä Niskala Fabion syötöstä.


Maalit:

0-1 Matias Riikonen (55 min.)
0-2 Fabio De Santana (88 min.)
0-3 Markku Niskala (94 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala (46 min. Aku Korhonen)
Abu Sankoh
Rami Sariola
Jan Kulokorpi
Lari Hakanen (59 min. Tom Björklund (76 min. Markus Silvennoinen))
Olli Kuusisto
Timo Lekkermäki (72 min. Markku Niskala)
Jussi Kotilahti
Matias Riikonen (83 min. Fabio De Santana)


Tähdet:

3 tähteä Matias Riikonen (TPT)
2 tähteä Elias Peltonen (TPT)
1 tähti Abu Sankoh (TPT)