UA-42828696-1

7.5.2015 TP-T vs Loiske 2-0 (1-0)

0 ke, 13 toukokuun 2015, 10:02

Peli alkaa pikkuhiljaa parantua. Nyt pelattiin jo ensimmäinen puolituntia sellaista peliä mitä kauden alussakin odotettiin. Hyvää alkua seurasi kuitenkin melko heikko jakso, mutta lopulta voitto tuli kyllä täysin ansaitusti. Osansa voitolle oli myös melko vaisusti pelannut vastustaja. Loiskehan aloitti kauden melko vahvasti (2 voittoa ja tasuri), mutta tänään joukkue ei yltänyt parhaimpaansa.

Hyvän jakson aikana päästiin ottelussa myös 1-0 johtoon. Maali oli hyvin pelattu. Ensin Jussi Kuoppala antoi pitkän kaarisyötön, jonka Timo Lekkermäki otti hyvin haltuun ja lähetti laadukkaan keskityksen maalille. Maalin edessä Jussi Kotilahti oli jäänyt täysin vapaaksi eikä Kotsa erehtynyt. Pallo rauhassa haltuun ja voimalla pallo lähietäisyydeltä verkon perukoille.

Vähän maalin jälkeen alkanut heikompi jakso ei kuitenkaan aiheuttanut kovin montaa vaaranpaikkaa vastustajalle, mutta muutaman paikan vastustaja sai, lähinnä kotijoukkueen pelaajien omista virheistä.

Takaiskuilta kuitenkin vältyttiin ja lopullisen ratkaisun pelille iski Lekkermäki. Hyvän pohjatyön maaliin teki Kuoppala, joka pitkän kuljetuksen ja yhden hyvän seinäsyötön jälkeen laittoi Leken yksin läpi. Alkukauden pirtein pelaaja sijoitti pallon varmasti maalin alanurkkaan.

Loppuaika pelistä oli kotijoukkueen selvää hallintaa, mutta lisämaaleja ei syntynyt hyvistä paikoista huolimatta. Näin voittolukemiksi tuli toisen kerran peräkkäin 2-0.
Kolmatta peräkkäistä voittoa lähdetään hakemaan perjantaina Raumalta, jossa kohdataan sarjanousija FC Rauma.

Maalit:

1-0 Jussi Kotilahti (19min.)
2-0 Timo Lekkermäki (75 min.)

TPT:n kokoonpano:

Teemu Pajunen
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Olli Kuusisto (35 min. Jaakko Rönkkö)
Jussi Kotilahti
Markus Silvennoinen
Rami Korpela
Timo Lekkermäki (83 min. Markku Niskala)
Juho Mäkiniemi (58 min. Matias Riikonen)
Tom Björklund

Tähdet:

3 tähteä Timo Lekkermäki (TPT)
2 tähteä Jussi Kotilahti (TPT)
1 tähti Jussi Kuoppala (TPT)