UA-42828696-1

29.8.2015 ToVe vs TPT 1-3 (0-1)

0 ti, 08 syyskuun 2015, 14:30

Kauden viimeinen reissupeli oli melkoista pakkopullaa. Matkaan oli saatu ainoastaan 12 pelaajaa eikä kenelläkään ollut ihan paras päivä. Loistavaan vireeseen päässyt maalivahti Elias Peltonen oli kuitenkin tiukoissa tilanteissa mies paikallaan ja esti torjunnoillaan vierailijoiden johtoon pääsyn.

Aivan ensimmäisen jakson lopussa jo melko pitkään ilman maaleja pelannut Tom Björklund sai kuitenkin hyvään paikkaan jälleen maalitilinsä auki. Pienestä pomposta vedetty laukaus upposi kauniisti maalivahdin käsien kautta ylänurkkaan.

Toinen jakso ei tarjonnut juuri sen kauniinpaa peliä, mutta taistelua oli kuitenkin sen verran, että voitto Porista väännettiin. Voittomaalin ampui vartti ennen loppua Roni Lindroos, jonka kuti painui puolustajan jalan kautta alanurkkaan. 

Lopullisen niitin laittoi Lari Hakanen viisi minuuttia ennen loppua. Maali oli samalla Larin jäähyväislahja joukkueelle, kun ottelun jälkeen Ilves-Kissojen valmentaja halusi lainapelaajan takaisin Kissoihin. 

Lopussa kotijoukkue sai vielä hieman lohtua, kun Tero Laiho kavensi viimeisellä minuutilla loppulukemiksi 1-3. 

Viimeisissä neljässä pelissä pelataankin sitten Tampereen herruudesta ja mahdollisesti vielä mitallistakin. Seuraavaa voittoa haetaan kotiottelusta Seppoja vastaan ensi torstaina klo 18.30.


Maalit:

0-1 Tom Björklund (44 min.)
0-2 Roni Lindroos (76 min.)
0-3 Lari Hakanen (85 min.)
1-3 Tero Laiho (90 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Abu Sankoh
Markus Silvennoinen
Olli Kuusisto
Markku Niskala
Jan Kulokorpi
Lari Hakanen
Timo Lekkermäki
Tom Björklund
Matias Riikonen (60 min. Juho Mäkiniemi)


Tähdet:

3 tähteä Elias Peltonen (TPT)
2 tähteä Roni Lindroos (TPT)
1 tähti Abu Sankoh (TPT)

No Comments Yet.

leave a comment

You must be logged in to post a comment.