UA-42828696-1

25.6.2015 TP-T vs NoPS 0-1 (0-1)

0 ma, 29 kesäkuun 2015, 17:38

TPT:n Alkukauden heikot otteet ovat parantuneet huomattavasti, mutta maalien viimeistelyssä on selkeitä ongelmia. NoPS:ia vastaan pelatussa ottelussa oli tilanteita useampaankin maaliin, mutta kertaakaan palloa ei saatu vierasjoukkueen maaliin.

NoPS oli ottelussa melko tehokas ja käytti hyväkseen yhden harvoista paikoistaan. Tällä kertaa se riitti ottelun voittamiseen. Maalin teki aikaisemmin TPT:ssäkin pelannut Tuomas Lehti, joka puski pallon hienosti maalin ylänurkkaan kahden puolustajan välistä. Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen lähdettiin siis tauolle 0-1 tilanteessa.

Toisella puoliajalla ote olikin sitten lähes täysin kotijoukkueella. Tasoitusta haettiin vimmatusti, mutta maalia ei saatu viimeisteltyä. Osan yrityksistä torjui hyvin NoPSin maalivahti, osa laukauksista meni ohi ja loput vedot puolustajat putsasivat lähes maaliviivalta. 

Lopussa näytti siltä, että tasoitusta päästään yrittämään vielä rangaistuspilkulta, kun Lari Hakanen kaadettiin selvästi rangaistusalueella. Tuomari näytti kuitenkin tylysti maalipotkua ja näin pettymys oli vieläkin suurempi. 

Seuraavaksi on vuorossa kolmen viikon ottelutauko. Toivottavasti parantuneet otteet jatkuvat myös tauon jälkeen ja maalejakin alkaa tulla enemmän. Ensimmäisenä tauon jälkeen vastaan asettuu Ilves 2. 

Ottelu pelataan to 16.7. Lamminpäässä klo 19.00.

Maalit:

0-1 Tuomas Lehti (29 min.)

TPT:n kokoonpano:

Teemu Pajunen
Markus Silvennoinen
Jussi Kuoppala (46 min. Juho Mäkiniemi)
Abu Sankoh
Topi Mattila
Jussi Kotilahti
Olli Kuusisto
Lari Hakanen
Timo Lekkermäki
Tom Björklund
Matias Riikonen

Tähdet:

3 tähteä Olli Kuusisto (TPT)
2 tähteä Jonni Hautamäki (NoPS)
1 tähti Abu Sankoh (TPT)