UA-42828696-1

22.7. 2015 FC Jazz 2 vs TP-T 3-0 (3-0)

0 ma, 10 elokuun 2015, 06:09

Hyvien pelien jakso päättyi sarjajohtajan vieraana Porissa. Kotijoukkue Jazz 2 osoitti miksei se ole hävinnyt yhtään peliä ja päästänytkin vain 6 maalia. Joukkue pelaa hyvää futista, jossa pelaajat pelaavat hyvin, yhtenäisesti sovitulla taktiikalla. Tosin olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten peli olisi päättynyt, jos olisimme pelanneet itse yhtä hyvän pelin kuin edellisessä ottelussa. Toki kotijoukkueellakin oli osuutensa TPT:n vaisuun esitykseen. 

Ottelun alku näytti vierasjoukkueen kannalta vielä hyvältä ja näytti siltä, että varsin hyvät mahkut vierasvoittoonkin on olemassa. Vartin pelin jälkeen tullut maali kulmapotkusta muutti kuitenkin ottelun lähes täysin. TPT:n päät alkoivat painua ja Jazz sai uutta intoa.

Toinen maalikin tuli melko nopeasti, kun perustellusti vihelletyn rankkarin ampui Jonne Tuominen varmasti alanurkkaan. 

Ottelun lopullinen ratkaisu tuli juuri ennen taukovihellystä, kun Joni Repo pääsi puttaamaan takatolpalta tyhjään maaliin.

Toinen jakso oli tasaista pelailua eikä maaleja eikä oikein maalipaikkojakaan enää nähty. Ilonaiheena ei voida pitää kuin Fabio De Santanan pirteätä toisen jakson esitystä.

Maalit:

1-0 Tuomas Kallioinen (15 min.)
2-0 Jonne Tuominen rp. (24 min.)
3-0 Joni Repo (44 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Tuomo Ruotsalainen
Abu Sankoh
Topi Mattila
Matias Riikonen
Jan Kulokorpi
Lari Hakanen
Jussi Kotilahti (58 min. Markus Silvennoinen)
Tom Björklund
Juho Mäkiniemi (46 min. Fabio De Santana)

Tähdet:

3 tähteä Jonne Tuominen (FC Jazz 2)
2 tähteä Jussi Koivuniemi (FC Jazz 2)
1 tähti Fabio De Santana (TPT)