UA-42828696-1

2.6.2015 PS-44 vs TP-T 3-0 (0-0)

0 ma, 15 kesäkuun 2015, 22:13

Valkeakosken reissulta tuli lisää murheita. Edellisessä pelissä jäätiin tasuriin ja nyt tuli sitten tappio perään. Reissuun lähdettiin erittäin kapealla miehistöllä, kun vaihdossa oli vain yksi pelaaja. Ehkä toiselle puoliajalle olisikin tarvittu enemmän tuoreita jalkoja. Ensimmäinen puoliaika kuitenkin sujui melko hyvin, mutta toisella jäätiin vastustajan jalkoihin. 

Ottelun avausmaalin järjesti tunnin pelin kohdalla alati vaarallisia nousuja laitapakin tontilta tehnyt Jami Kyöstilä. Upea nousu laidalta ja lopulta Anton Popovitch sai laittaa pallon läheltä varmasti maaliin. 

Lopullisesti pelin ratkaisi vierasjoukkueen maalivahdin pieni rike kuudentoista alueen ulkopuolella, jonka tuomari katsoi suoran punaisen arvoiseksi. Näin jouduttiin yhden miehen vajaalle ja maaliin meni kenttäpelaajista Aku Korhonen. Viisi minuuttia tästä, niin pallo oli ensimmäisen kerran Akun takana, kun Leevi Lundell rankaisi ylivoimahyökkäyksen lopuksi. 

Lopussa ottelu sai vielä lopullisen sinetin, joka oli melko epäonnekas. Pallo meni omasta pelaajasta sisään, kun toinen oma pelaaja potkaisi pallon tämän päähän ja siitä siis pallo omiin.

Maalit:

1-0 Anton Popovitch (59 min.)
2-0 Leevi Lundell (69 min.)
3-0 Oma maali (87 min.)

TPT:n kokoonpano:

Teemu Pajunen
Markus Silvennoinen
Jussi Kuoppala
Abu Sankoh
Topi Mattila
Markku Niskala
Jan Kulokorpi
Jussi Kotilahti
Juho Mäkiniemi
Tom Björklund
Matias Riikonen (64 min. Aku Korhonen)

Tähdet:

3 tähteä Jami Kyöstilä (PS-44)
2 tähteä Anton Popovitch (PS-44)
1 tähti Abu Sankoh (TPT)