UA-42828696-1

19.8.2015 Härmä vs TPT 4-2 (1-1)

0 ti, 01 syyskuun 2015, 23:12

TPT aloitti ottelun kovakuntoista kotijoukkuetta vastaan erittäin pirteästi. Jo ottelun toisella minuutilla Jussi Kuoppala täräytti vierailijat johtoon Timo Lekkermäen antamasta kulmapotkusta. Tämän jälkeen oli useampiakin tilaisuuksia lisätä johtoa, mutta toista maalia ei saatu hyvistäkään paikoista. 

Jakson loppua kohden myös kotijoukkue sai pelistä otetta ja vähän ennen taukoa tuli sitten myös tasoitusmaali. Sivuvaparin puski voimalla verkkoon komeasti Antti Tapola.

Toinen jakso alkoi melko surullisesti, kun jo viiden minuutin pelin jälkeen Härmä siirtyi 2-1 johtoon. Pallon laittoi lisäksi maaliin oma pelaaja, kun kova keskitys tuli maalin eteen. Johtomaalin jälkeen peli oli melko sekaista, mutta vauhdikasta. Koko ajan mentiin päästä päähän ja lisämaaleja odoteltiin molempiin päihin. Lopulta vierailijoita onnisti kun pallo vietiin Matias Riikosen kaadosta pilkulle. Aku Korhosen pilkun vielä kotijoukkueen hyvä maalivahti torjui, mutta Aku seurasi vedon ja laittoi torjunnasta kimmonneen pallon verkkoon.

Vieraspiste olisi tyydyttänyt valmennusjohtoa, mutta aivan lopussa Jere Suomalainen ratkaisi voiton Härmälle. Hyvän ottelun muutenkin pelannut Suomalainen liukui pallon takatolpalta sisään loistavasta keskityksestä. Vielä lisäajalla Aaro Forss synkensi vierailijoiden iltaa iskemällä loppuluvut 4-2 taululle.


Maalit:

0-1 Jussi Kuoppala (2 min.)
1-1 Antti Tapola (39 min.)
2-1 Oma maali (49 min.)
2-2 Aku Korhonen (72 min.)
3-2 Jere Suomalainen (90 min.)
4-2 Aaro Forss (92 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Abu Sankoh
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Jan Kulokorpi (52 min. Juho Mäkiniemi)
Lari Hakanen (80 min. Markus Silvennoinen)
Olli Kuusisto
Timo Lekkermäki
Tom Björklund
Matias Riikonen


Tähdet:

3 tähteä Jere Suomalainen (Härmä)
2 tähteä Timo Lekkermäki (TPT)
1 tähti Kalle Aaltonen (Härmä)