UA-42828696-1

15.5.2015 FC Rauma vs TP-T 2-6 (0-2)

0 ma, 25 toukokuun 2015, 21:04

Kauden ensimmäinen reissupeli toi täydet kolme sarjapistettä. Vastassa oli sarjanousija FC Rauma, joka on kyllä aloittanut kauden todella surkeasti. Joukkuehan on hävinnyt kaikki viisi otteluansa, maalieron ollessa murheellinen 4-28. 

Ottelu alkoi kuitenkin vierasjoukkueelta hiukan hermostuneesti ja alkuun Rauma laittoi tiukasti vastaan. Onneksi saatiin kuitenkin tärkeä avausmaali. Maalin teki ottelussa lukuisia hyviä pystyjuoksuja tehnyt Tom Björklund ja tämäkin tuli tyypillisestä pystypallosta, jonka Tomppa sijoitti varmasti maaliin.

Toinen maali oli aikamoinen moka kotijoukkueen pelaajalta, kun Jussi Kotilahden antaman kulman potkaisi oma pelaaja tyylikkäästi maaliin. Tauolle lähdettiin turvallisen tuntuisessa 2-0 johdossa, vaikka lisämaaleihinkin oli mahdollisuuksia.

Tauon jälkeen Rauma otti yllättäen jopa pelin hallintaansa ja kavennusmaalikin nähtiin melko nopeasti. Hirmuinen laukaus painui lähes maalin ylänurkkaan. Tässä vaiheessa penkillä nähtiin huolestuneita ilmeitä ja ajatuksissa oli, että hukataanko nyt selvän tuntuinen peli.

Valmennus sai kuitenkin huokaista, kun kokenut toppari Jussi Kuoppala teki helpottavan 1-3 maalin. Tämän jälkeen voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Viimeistään ottelu ratkesi, kun kentälle vaihdettiin Fabio De Santana. Ensin aivan upea esityö Timo Lekkermäen 1-4 maaliin, sitten itse 1-5 ja lopuksi syöttöpiste vielä Jussi Kotilahden 2-6 maaliin. Näin kolmannen peräkkäisen voiton jälkeen on mukava lähteä saalistamaan lisäpisteitä.

Maalit:

0-1 Tom Björkund (16 min.)
0-2 oma maali (33 min.)
1-2 Jaakko Valtanen (48 min.)
1-3 Jussi Kuoppala (59 min.)
1-4 Timo Lekkermäki (68 min.)
1-5 Fabio De Santana (78 min.)
2-5 Victor Nyholm (86 min.)
2-6 88 Jussi Kotilahti (88 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Markus Silvennoinen
Markku Niskala (61 min. Fabio De Santana)
Jussi Kotilahti
Lari Hakanen
Rami Korpela
Timo Lekkermäki
Juho Mäkiniemi (46 min. Matias Riikonen)
Tom Björklund

Tähdet:

3 tähteä Jussi Kuoppala (TPT)
2 tähteä Fabio De Santana (TPT)
1 tähti Tom Björklund (TPT)