UA-42828696-1

15.4.2015 Ilves2 vs TP-T 2-1 (1-1)

0 la, 09 toukokuun 2015, 08:34

Sarja-avaus oli melkoisen synkkä, vaikka alku olikin loistava. Kalle Kankala ja Tom Björklund pelasivat hyvillä syötöillä Rami Korpelan laidalta läpi ja tarkka sijoitus vei vieraat 0-1 johtoon jo pelin toisella minuutilla. Siihen ilonaiheet sitten loppuivatkin ja loppu oli aika heikkoa pelaamista. Karmeita pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä tuli lukemattomia. Tosin hyvin liikkuneella nuorella Ilveksen porukalla oli tähän oma vaikutuksensa.
Tauolle selvittiin vielä tasalukemissa 1-1, kun Ilveksestä onnistui ainoastaan Topi Jokinen. Jokisen veto olikin illan komein ja painui vastustamattomasti maalin takanurkkaan.
Toiselle puoliajalla loukkaantumisista toipuneet Timo Lekkermäki ja Olli Kuusisto toivat vähän vauhtia peliin. Silti TPT:n peli ei liiemmälti parantunut.
Ottelun ratkaisu nähtiin noin parikymmentä minuuttia ennen pelin loppua, kun Aku Korhonen joutui torjumaan pallon maaliviivalta käsillä. Tästä seuranneen rankkarin tsippasi nätisti maaliin Topias Järvelä ja Korhoselle tietysti tilanteesta ulosajo.
Kausi alkoi siis todella masentavasti ja otteiden pitää parantua jatkossa huomattavasti, jos pisteitä meinataan saada.

Maalit:
0-1 Rami Korpela (2 min.)
1-1 Topi Jokinen (20 min.)
2-1 Topias Järvelä rp. (73 min.)


TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen (72 ua.)
Markus Silvennoinen
Kalle Kankala (46 min. Olli Kuusisto)
Abu Sankoh (46 min. Timo Lekkermäki)
Tom Björklund
Rami Korpela
Jussi Kotilahti
Matias Riikonen (40 min. Juho Mäkiniemi)

Tähdet:

3 tähteä Miska Jurva (Ilves2)
2 tähteä Diogo Tomas (Ilves2)
1 tähti Elias Peltonen (TPT)