UA-42828696-1

11.6.2015 TPT vs TPV2 1-5 (1-3)

0 ma, 15 kesäkuun 2015, 22:11

Tylyt lukemat taululla, mutta peliesitys oli kuitenkin monelta osin parempaa kuin pitkään aikaan. Esimerkiksi maalipaikkoja luotiin huomattavasti enemmän kuin edellisissä peleissä, syötöt alkoivat mennä jo useammalla pelaajalla omille ja taistelu oli myös hyvää. Varsinkin viime hetkellä ennen peliä Ilves-Kissoista lainalle saatu Lari Hakanen näytti keskikentällä taistelun mallia.

Parannettavaa jäi varsinkin maalinteossa, jossa tänään onnistuttiin selvästi vastustajaa heikommin. Maalipaikat ottelussa olivat kuitenkin melko lailla tasan.
Lisäksi vaikeuksia tuotti edustuksen pelaajien Tero Intalan ja Paavo Näykin kiinni saaminen. Tosin melko liukkaasti pelaajat molemmilta laidoilta hyökkäsivät.
Ottelu näyttikin olevan näiden pelaajien toimesta ohi kymmenessä minuutissa, kun tilanne oli jo 0-2.

TPT sai kuitenkin otetta tämän jälkeen ja ansaittu tasoitus tuli puolen tunnin pelin jälkeen. Ensin Lari Hakanen ampui hyvän vaparin tolppaan, josta kimmonneen pallon Jussi Kuoppala laukoi verkon perukoille. 

Tämän jälkeen oli hyviä tilanteita tasoitukseenkin, mutta kun ei itse tehty niin vastustaja rankaisi. Harmittavaan paikkaan, juuri ennen taukoa, tulleen ratkaisevan kolmannen maalin ampui Tero Intala rangaistuspotkusta. 

Toinen puoliaika oli myös hyvää pelaamista, mutta kavennusta ei saatu millään.
Lopussa siirryttiin vielä entistä hyökkäävämpään taktiikkaan, jonka seurauksena vastustaja pääsi lopussa vielä kaunistelemaan lukemia. 

Toivottavasti jatkossa nähdään vähintään yhtä hyvää peliä, niin eiköhän niitä pisteitäkin ala taas tulemaan. Pian onkin uusi tilaisuus, kun PJK tulee vastaan jo tiistaina. Peli alkaa tutusti Lamminpäässä klo 19.00

Maalit:

0-1 Paavo Näykki (10 min.)
0-2 Tero Intala (12 min.)
1-2 Jussi Kuoppala (33 min.)
1-3 Tero Intala rp. (40 min.)
1-4 Tommi Virtanen (81 min.)
1-5 Matias Hakari (89 min.)

TPT:n kokoonpano:

Tuomas Tuominen
Markus Silvennoinen (80 min. Fabio De Santana)
Jussi Kuoppala
Abu Sankoh
Markku Niskala (76 min. Matias Riikonen)
Jussi Kotilahti (70 min. Aku Korhonen)
Jan Kulokorpi
Lari Hakanen
Timo Lekkermäki
Juho Mäkiniemi
Tom Björklund

Tähdet:

3 tähteä Tero Intala (TPV 2)
2 tähteä Jussi Kuoppala (TPT)
1 tähti Lari Hakanen (TPT)