UA-42828696-1

8.5. 2014 TP-T vs MuSa 2-3 (1-3)

0 ti, 13 toukokuun 2014, 14:36

Kylmään ja märkään Kaukajärven iltaan TPT sai vastaan sarjan ylivoimaisen ennakkosuosikin MuSan. Kotijoukkue sai peliin unelma alun, kun Tom Björklundin kuudentoista takaa lähtenyt viuhuva vasurin veto painui paristakympistä vastustamattomasti maalin alanurkkaan.
MuSa ei avausmaalista hätkähtänyt, vaan alkoi painaa peliä kotijoukkueen päähän. Varsinkin Samu-Petteri Mäkelä oli erittäin paha pideltävä kotijoukkueen puolustukselle. Lisäksi Mäkelä heitteli todella vaarallisia kulmapotkuja, joista tasoituskin tuli. Takakulmalle oli täysin vapaaksi jätetty MuSan Kapteeni Antti-Pekka Pihlainen, jolla oli melko helppo työ nikata pallo päällä maaliin. Vain hetkeä myöhemmin kotijoukkueen pelaaja sortui virheeseen jollaista valmentaja ei enää toiste halua nähdä. Veivauksia omalla vitosella, joista vähintään toinen oli liikaa. Tästä kiitti vieraiden Sami Rantala ja laittoi pallon maaliin ohi hölmistyneen maalivahti JP Taipaleen. Vielä kun MuSa sai puoliajan loppuun 3-1 johtomaalin Mäkelän toimesta, niin peli vaikutti pelatulta.
Toinen puolikas oli kotijoukkueelta ihan hyvää yritystä, mutta keinoja maalintekoon ei löytynyt. Muutamien vaihtojen jälkeen vierailijoiden hyvä pelaaminen alkoi vähän hyytyä ja Jussi Kuoppala pääsi tuomaan kotijoukkueen vielä maalin päähän. Tasoitukseen ei tullut lopussa edes paikka, joten pisteet matkasivat Poriin täysin ansaitusti.
Seuraavaksi siipirikkoisella TPT:lle on vastassa sarjanousija KaVo. Ottelu pelataan pe 16.5. Kyötikkälän nurmella alkaen klo 18.30.

Maalit:
1-0 Tom Björklund (3 min.)
1-1 Antti-Pekka Pihlainen (25 min.)
1-2 Sami Rantala (27 min.)
1-3 Samu-Petteri Mäkelä (44 min.)
2-3 Jussi Kuoppala (83 min.)

TPT:n kokoonpano:
Jussi-Pekka Taipale
Roni Lindroos
Aku Korhonen (55 min. Olli Raittinen)
Jan Kulokorpi
Topi Mattila
Kalle Kankala (58 min. Aki Alanne)
Jussi Kuoppala
Rami Sariola (77 min. Ville Puuronen)
Timo Lekkermäki (42 min. Veli-Pekka Franssila)
Tom Björklund
Gael Njeukam

TPT:n jakamat tähdet:

3 tähteä Samu-Petteri Mäkelä (MuSa)
2 tähteä Tom Björklund (TPT)
1 tähti Antti-Pekka Pihlainen (MuSa)

Seuraava ottelu KaVo-TPT pe 16.5. klo 18.30 Kangasala

No Comments Yet.

leave a comment

You must be logged in to post a comment.