UA-42828696-1

31.7. 2014 TP-T vs TKT 1-2 (0-0)

0 ma, 11 elokuun 2014, 18:26

TPT:n taisteluilme oli parantunut, mutta vielä sekään ei auttanut voittojen tielle. Melko tasaisesta ottelusta TKT vei jännittävien vaiheiden jälkeen pisteet kotiin lukemin 1-2.

Ensimmäinen puoliaika oli jopa vähän puuduttavaa jalkapalloa. Maalipaikkoja ei juuri kummallakaan ollut ja peli näytti siltä, ettei maaleja tänään nähdä. Kotijoukkueen pirteimmät hyökkäyspään pelaajat olivat ensimmäisellä puoliajalla Majed Rashedi ja Veli-Pekka Franssila. Lisäksi puolustuspelaaminen oli ensimmäisellä jaksolla melko varmaa.

Toiselle puoliajalle lähdettiin samalla kokoonpanolla ja ainoaa vaihtoa säästettiin vielä. Pelaamiseen ei myöskään tehty muutoksia ja samalla taktiikalla yritettiin saada tappioputki poikki. Valitettavasti nolla omassa päässä ei pitänyt kuin reilun tunnin. Keskikentältä lähetetty hyvä pystysyöttö vapautti Topias Perkiön yksin läpi. Topias ei tästä erehtynyt vaan sijoitti pallon varmasti ohi vastaantulleen Elias Peltosen. Vain tovi edellisestä, niin pallo oli toistamiseen kotijoukkueen verkossa. Karmean pallonmenetyksen jälkeen syntyneen ylivoimahyökkäyksen päätti varmasti vieraiden maalitykki Salomo Ojala.

Hetken tilannetta mietittyään kotijoukkueen valmennus käytti ainoan vaihdon ja laittoi Olli Raittisen kentälle. Samalla Jan Kulokorpi nousi pykälän ylemmäs pelaamaan. Vaihto toi selvästi lisää virtaa peliin ja alkoi hurja takaa-ajo. Kavennusmaali tuli pian vaihdon jälkeen, kun Kulokorpi laittoi upeasti vaparin yläriman kautta maaliin. Lähes samanlaisen maalinhan Kulo teki jo Toejoella, joten tuurista ei ollut kyse!

Toisenkin kerran pallo saatiin TKT:n maaliin, mutta melko heikosti lippua heilutellut avustava näki tässäkin tilanteessa paitsion. Kova loppurutistus ei hyväksyttyä maalia tuonut, joten jälleen oli tappio nieltävä. Peli oli kuitenkin jo paremman näköistä, joten uskoa riittää myös seuraavaan koitokseen kovaa MuSaa vastaan. Onneksi myös heinäkuu ja kesälomat ovat ohi, niin alkaa pelaajiakin pääsemään peleihin jo vähän enemmän.

Seuraavaksi siis MuSa-TPT pe 8.8. klo 19.00.

Maalit:
0-1 Topias Perkiö (65 min.)
0-2 Salomo Ojala (68 min.)
1-2 Jan Kulokorpi (76 min.)

TPT:n kokoonpano:
Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jan Kulokorpi
Jussi Kuoppala
Topi Mattila
Jussi Kotilahti
Olli Kuusisto
Markus Silvennoinen (73 min. Olli Raittinen)
Veli-Pekka Franssila
Tom Björklund
Majed Rashedi

TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Topias Perkiö (TKT)
2 tähteä Jan Kulokorpi (TPT)
1 tähti Veli-Pekka Franssila(TPT)