UA-42828696-1

30.5.2014 Loiske vs TP-T 5-1 (2-0)

0 la, 07 kesäkuun 2014, 21:50

TPT:n toistaiseksi pahin pohjanoteeraus nähtiin Sääksjärven tekonurmella. Kahdessa edellisessä pelissä vastustaja jätettiin nollille, mutta nyt omissa soi peräti viidesti. Voittajasta ei juuri ollut epäselvyyttä missään vaiheessa ottelua. Tähän oli syynä vierasjoukkueen heikko pelaaminen, mutta myös erinomaisesti pelannut kotijoukkue Loiske.
Ottelu alkoi vierasjoukkueelta heikosti, jo reilun viiden minuutin kohdalla puolustus nukahti ensimmäisen kerran. Ensimmäisen vedon Elias Peltonen vielä torjui, mutta kun karoillakin oli pelkästään vastustajan pelaajia ei Elmolla jäänyt mahdollisuuksia enää toiseen peräkkäiseen torjuntaan.
Myös ottelun toinen maali tehtiin luvattoman helposti. Puolustajan päällä antama palautus maalivahdille jäi aivan liian lyhyeksi ja kentän ykkösmies Matias Riikonen kiitti ja laittoi pallon rauhassa verkon perukoille.
Puoliajan lopussa oli vielä mahdollisuus päästä peliin mukaan, mutta Gael Njeukamin pusku pysähtyi ylärimaan ja Tom Björklundin vedon mainio maalivahti Roope Hakulinen torjui. Näin tauolle 2-0 kotijohdossa.
Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä. Kotijoukkueen pelaajien jalka liikkui vauhdikkaasti ja vieraista ei juuri kukaan päässyt oikein hyvälle tasolle. Oikeastaan TPT:stä onnistui hyvin vain Kalle Kankala, joka pelasi hyvän ottelun. Eniten Loiskeesta verkkoa venytti Matias Riikonen, joka teki ottelussa hattutemppun. Vieraiden lohdutusosuman 3-1:een teki itse hankkimastaan rankkarista Veli-Pekka Franssila.
Seuraavassa ottelussa vastassa on jälleen nuoria ja vikkeliä pelaajia, kun torstain kotiotteluun tulee vastaan TPV 2. Toivottavasti valmennus keksii jonkun lääkkeen myös hyvin liikkuvia vastustajia vastaan, että toiselta peräkkäiseltä tappiolta vältytään.

Maalit:
1-0 Juhana Jyrkiäinen (7 min.)
2-0 Matias Riikonen (21 min.)
3-0 Matias Riikonen (65 min.)
3-1 Veli-PekkaFranssila rp. (67 min.)
4-1 Matias Riikonen (77 min.)
5-1 Tomi Lahtinen (84 min.)

TPT:n kokoonpano:
Elias Peltonen
Roni Lindroos (46 min. Markus Silvennoinen)
Olli Raittinen
Jan Kulokorpi
Rami  Sariola
Veli-Pekka Franssila
Jussi Kuoppala
Ville Puuronen (68 min. Majed Rashedi)
Kalle Kankala
Tom Björklund
Gael Njeukam (85 min. Ville Pekkanen)

TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Matias Riikonen (Loiske)
2 tähteä Juhana Jyrkiäinen (Loiske)
1 tähti Tomi Lahtinen (Loiske)