UA-42828696-1

3.9.2014 TPV 2 vs TP-T 1-4 (1-2)

0 ma, 08 syyskuun 2014, 16:40

Syksyn hyvät otteet jatkuivat, kun sarjapaikastaan taisteleva TPV 2 kaatui selvin numeroin 1-4. Ottelu oli alusta loppuun asti vierasjoukkueen lievää hallintaa. Vaikka pallonhallinta oli TPT:llä, niin vaarallisimmat maalintekopaikat ottelun alussa oli kuitenkin kotijoukkue TPV 2:lla. Loukkaantumisen jälkeen maalille paluun tehtyn Tuomas Tuominen hoiteli tilanteet kuitenkin hienosti.

Avausmaali nähtiin pelin 20 minuutilla. Tom Björklund antoi pitkän kaaripallon puolesta kentästä, jonka Majed Rashedi jatkoi upeasti suoraan ilmasta päällä maaliin. Maali oli Sahabille jo kolmas neljässä viime pelissä.

Seuraavan maalin teki kentän ykkösmies Jussi Kotilahti. Läheltä ammuttu tuikkaus alanurkkaan ei jättänyt maalivahdille mahdollisuuksia. Maali oli viime peleissä suvereenisti keskikenttää hallinneelle Kotsalle jo kauden yhdeksäs.

Tauolle ei päästy kuitenkaan 0-2 johdossa vaan vastustaja pääsi puoliajan lopussa kaventamaan vielä tilanteeksi 1-2. Maalin teki kotijoukkueen Matias Hakari, kun TPT puolusti hiukan lepsusti.

Kauaa ei kuitenkaan toisella puoliajalla tarvinnut vastustajan tasoitusta pelätä, kun Tom Björklund laukoi jälleen kerran TPT:lle helpottavan osuman. Maali oli tyypillistä Tomppaa tältä kaudelta eli komea laukaus kuudentoista rajoilta sisään. Ottelun viimeinenkin maali oli komea. Kuudentoista takaa tuomitun vaparin ampui Topi Mattila tyylikkäästi vasurilla lähelle maalin ylänurkkaa.

Viiden viimeisen pelin saldo on neljä voittoa ja yksi tasuri, joten tästä on mukava jatkaa seuraavaan kotipeliin. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti ensi viikon sunnuntaina 14.9. klo 16.30 Lamminpäässä.

Maalit:
0-1 Majed Rashedi (20 min.)
0-2 Jussi Kotilahti (40 min.)
1-2 Matias Hakari (43 min.)
1-3 Tom Björklund (51 min.)
1-4 Topi Mattila (67 min.)

TPT:n kokoonpano:
Tuomas Tuominen
Roni Lindroos
Jan Kulokorpi
Aku Korhonen Topi Mattila
Aki Alanne (53 min. Gael Njeukam)
Jussi Räsänen
Timo Lekkermäki (58 min. Riku Huhtala)
Tom Björklund (76 min. Belbachir Chakib)
Jussi Kotilahti
Majed Raskedi

TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Jussi Kotilahti (TPT)
2 tähteä Tom Björklund (TPT)
1 tähti Topi Mattila (TPT)