UA-42828696-1

28.8.2014 TP-T vs Loiske 5-0 (0-0)

0 ma, 08 syyskuun 2014, 16:43

Hyvään syysvireeseen päässyt TPT jatkoi hyvää loppukauttaan, kun Sääksjärven Loisketta vietiin selvin numeroin. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Pyynikin tekonurmella ja iltavaistuksessa. Tämä siis siitä syystä, kun tuttu kotikenttä Lamminpäässä oli tilapäisesti suljettuna.

Ottelu alkoi varsin tasaisesti ja vierailla oli myös muutama vaarallinen tilanne. Näistä selvittiin kuitenkin hyvin pelanneen puolustuksen ja maalivahti JP Taipaleen avulla. Kerran pallo kävi myös kotijoukkueen ylärimassa, mutta pallo pomppasi maaliviivalta takaisin kentän puolelle.

Avausmaali syntyi hiukan nololla tavalla, kun vierailijat syöttivät vahingossa mahtavaan vireeseen päässeen Jussi Kotilahden yksin läpi. Eikä ollut epäilystäkään etteikö Kotsa olisi tästä osunut. Pallo siis varmasti maalin alakulmaan.

Toinen jakso lähti hyvin käyntiin, kun maalitykki Tom Björklund osui pian tauon jälkeen. Tunnin kohdalla peli sitten ratkesi lopullisesti, kun kaverukset Jan Kulokorpi ja Jussi Kotilahti osuivat minuutin välein.

Ottelun lopussa osui vielä Tom Björklund toistamiseen, joten TPT:lle selkeä 5-0 voitto. Viimeiseen maaliin teki hyvän esityön Ilves-Kissoista lainalla pari peliä ollut Janne Tulehmo, joka muutenkin pyöritti mainiosti peliä keskikentällä.

Maalit: 
1-0 Jussi Kotilahti (40 min.)
2-0 Tom Björklund (48 min.)
3-0 Jan Kulokorpi (61 min.)
4-0 Jussi Kotilahti (62 min.)
5-0 Tom Björklund (86 min.)

TPT:n kokoonpano:
JP Taipale Roni Lindroos
Jussi Kuoppala (61min. Majed Rashedi)
Aku Korhonen Topi Mattila
Jan Kulokorpi
Jussi Räsänen
Kalle Kankala (71min. Riku Huhtala)
Janne Tulehmo Tom Björklund Jussi Kotilahti


TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Jussi Kotilahti (TPT)
2 tähteä Tom Björklund (TPT)
1 tähti Janne Tulehmo (TPT)