UA-42828696-1

26.6.2014 TP-T vs Härmä 3-4 (0-2)

0 la, 05 heinäkuun 2014, 11:46

Kevätkierroksen viimeinen kotiottelu oli TPT:ltä melkoisen heikko suoritus. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli kauden heikointa peliä. Palloa ei pelattu juuri yhtään pystyyn vaan ainoastaan kierrätettiin, pelattiin alaspäin ja kuljeteltiin keskialueella. Ehkä pallon hallinta oli kotijoukkueella, mutta ensimmäistäkään maalipaikkaa ei saatu aikaiseksi. Peli oli hidastempoista ja tylsää katseltavaa. Kun vielä alakerrassa tuli muutama virhe, niin tauolle mentiin ansaituissa 0-2 lukemissa.
Toiselle jaksolle TPT tuli uudella ilmeellä. Tähän oli syynä lähinnä, vaihdosta kentälle tullut, Timo Lekkermäki. Huikean ottelun pelannut Lekke kavensi jo parin minuutin kuluttua lukemiksi 1-2. Maali tuli, kun vierasjoukkueen puolustus hiukan sekoili ja Lekke pääsi puskemaan pallon yli vastaan tulleen Härmän molarin.
Kavennusmaalin jälkeen vasemmalta laidalta tuli monta muutakin loistavaa hyökkäystä ja lukuisia maalitilanteita. Lähestulkoon jokaista maalipaikkaa järjestämässä ollut Lekke teki kotijoukkueen toisenkin maalin. Tällä kertaa jalalla tarkasti tolpan kautta.
TPT:n puolustus ei kuitenkaan ollut tänään todellakaan parhaassa vireessään. Varsinkaan Härmän oikeaa laitahyökkääjää Jan-Erik Iso-Somppia ei saatu jostain syystä kuriin millään. Iso-Somppi tekikin joukkueensa kolmannen maalin lähes samalla tavalla kuin toisenkin maalinsa. Pallo haltuun laidalla, ajo keskelle ja laukaus maalin alanurkkaan.
Timo Lekkermäki toi TPT:n vielä tasalukemiin 3-3, komealla laukauksella vapaapotkusta. Tämän jälkeen kotijoukkueella oli vielä muutama huikea tilanne siirtyä ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon, mutta palloa ei valitettavasti verkkoon saatu.
Ja kun ei maalipaikkoja itse käytä, niin vastustaja iskee. Yllättäen voittomaalinkin järjesti Iso-Somppi. Tällä kertaa oikealta laidalta lähti laadukas keskitys, johon nousi korkeimmalle Kaarle Keskitalo ja iski pallon vastustamattomasti verkkoon. Näin nuori ja yritteliäs vierasjoukkue vei mukanaan kolme arvokasta pistettä ja jätti TPT:lle paljon mietittävää.
Seuraavaksi pisteitä lähdetään hakemaan Pirkkalan tekonurmelta, josta niitä ei todellakaan helpolla haeta. Varsinkin puolustuspelin on parannuttava reilusti, jos pisteitä meinataan saada. Ottelu pelataan keskuskentällä lauantaina 5.7. klo 16.00.

Maalit:
0-1 Juuso Lindroos (34min.)
0-2 Jan-Erik Iso-Somppi (45 min.)
1-2 Timo Lekkermäki (47 min.)
2-2 Timo Lekkermäki (58 min.)
2-3 Jan-Erik Iso-Somppi (63 min.)
3-3 Timo Lekkermäki (66 min.)
3-4 Kaarle Keskitalo (76 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jan Kulokorpi
Olli Kuusisto
Topi Mattila
Jussi Kotilahti
Jussi Räsänen
Jaakko Rönkkö (45 min. Timo Lekkermäki)
Kalle Kankala
Tom Björklund Gael Njeukam

TPT:n jakamat tähdet:

3 tähteä Timo Lekkermäki (TPT)
2 tähteä Jan-Erik Iso-Somppi (Härmä)
1 tähti Kaarle Keskitalo (Härmä)

No Comments Yet.

leave a comment

You must be logged in to post a comment.