UA-42828696-1

22.8.2014 ToTii FC Tigers vs TP-T 1-1 (0-0)

0 su, 24 elokuun 2014, 13:07

Muutaman hyvän ottelun jälkeen TPT:ltä oli vuorossa tällä kertaa vähän vaisumpi esitys. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli melko laiskaa pelaamista ainakin hyökkäyspelin osalta. Onneksi myös kotijoukkueen peli oli vähintään yhtä heikkoa, harhasyöttöjä ja huonoja haltuunottoja tuli luvattoman paljon. Parasta osaamista olikin molempien joukkueiden puolustaminen ja ehkä myös osittain tästä johtuen ensimmäisellä puolikkaalla ei kummaltakaan nähty yhtään laukausta maalia kohti.

Toisella puoliajalla peliin tuli hiukan enemmän vauhtia ja myös maalipaikkoja alkoi tulla. Pallonhallinta oli enemmän TPT:llä, mutta myös Tigers sai välillä vaarallisia hyökkäyksiä aikaiseksi. TPT:n koko puolustus oli kuitenkin hyvä ja topparipari Jussi Kuoppalan ja Jan Kulokorven johdolla saatiin useimmat hyökkäykset katkottua.

Maalittomalta tasapeliltä haiskahteneeseen otteluun saatiin lisää säpinää 67 min. kohdalla. Edellisessä pelissä maalitilinsä auki saanut Majed Rashedi jatkoi maalintehtailuaan. Nuorimies laukoi pallon kohti maalin alanurkkaan ja pallo lipui inhottavan hitaasti maalivahdin käsien kautta maaliin.

Hiukan jo kolmatta voittoa putkeen odottanut vierasjoukkue ei kuitenkaan saanut pidettyä omaa maalia puhtaana pelin loppuun asti. Aivan pelin lopussa Tigers sai useita kulmapotkuja peräkkäin ja lopulta viimeinen näistä tuotti tulosta, kun kentän pisin mies Joel Mattjus puski pallon verkkoon. Maali syntyi vajaat viisi minuuttia ennen loppua ja näin pisteet jaettiin melko ansaitusti 1-1 lukemin.

Seuraavaksi TPT yrittää saada pisteitä lisää sarjapaikastaan taistelevalta Sääksjärven Loiskeelta. Ainakin näyttöhaluja pitäisi olla runsaasti vieraskentällä kärsityn ruman 5-1 ottelun jälkeen. Ottelu pelataan Lamminpään kentällä to 28.8. klo 18.30.

Maalit:
0-1 Majed Rashedi (67 min.)
1-1 Joel Mattjus (88 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Jan Kulokorpi
Topi Mattila
Janne Tulehmo (75 min. Riku Huhtala)
Jussi Räsänen
Veli-Pekka Franssila (28 min. Majed Rashedi)
Jaakko Rönkkö (75 min. Belbachir Chakib)
Tom Björklund (87 min. Olli Raittinen)
Jussi Kotilahti

TPT:n jakamat tähdet:

3 tähteä Jan Kulokorpi (TPT)
2 tähteä Joel Mattjus (ToTii FC Tigers)
1 tähti Jussi Kuoppala (TPT)