UA-42828696-1

2.5.2014 TKT vs TPT 2-2 (1-1)

0 ma, 05 toukokuun 2014, 17:25

Vapun jälkeen perjantaina TPT kohtasi paikallisvastustaja TKT:n, joka ei ollut päästänyt ennen tätä peliä yhtään maalia ja voittanut molemmat pelinsä. Vierasjoukkue laittoi kuitenkin TKT:lle kovasti hanttiin. Vaikkei vaihtopenkillä ollut kuin kaksi pelaajaa, niin mukana olleet laittoivat kaikki peliin eikä juoksussakaan jääty jalkoihin.
Koko peli oli tiukkaa pelaamista. Hallinta oli välillä toisella joukkueella ja välillä toinen porukka oli niskan päällä. TPT oli myös muuttanut hiukan pelaajien pelipaikkoja, kun topparit Jussi Kuoppala ja Jan Kulokorpi pelasivat keskikentän pohjalla. Lisäksi ulkomailta palannut laitapakki Rami Sariola pelasi ensimmäisen pelinsä ja joutui heti oudolle pelipaikalle vasempaan laitaan keskikentälle. Hyvin pelaajat pärjäsivät vähän vierailla pelipaikoilla ja varsinkin Kuoppis oli kentän parhaita pelaajia voittaen mm. kaikki pääpallot.
Maalinteon pelissä aloitti Tommi Ahola. Salibandymies sai pallon lahjana TKT:n pelaajalta, otti pallon haltuun, katsoi rauhallisesti missä on tilaa ja laukoi pallon kuudentoista takaa varmasti alanurkkaan. Valitettavasti erätauolle ei kuitenkaan päästy johtoasemassa. Keskialueella hävittiin kaksinkamppailu ja TKT pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Pallo pelattiin laitaan ja sieltä se käännettiin maata pitkin takaviistoon maalin eteen ja näin tarkasta syötöstä oli Riku Laitisella melko helppo työ pistää pallo pussiin.
Toinen puolisko oli melko samanlaista pelaamista ja jälleen ensimmäisen maalin teki vierailija TPT. Joukkueen kapteeni Jussi Kotilahti sai syötön Rami Sariolalta kuljetti tyhjät pois ja laukoi pallon tulisesti maalin alanurkkaan. Tämän jälkeen TPT oli muutaman kerran todella lähellä siirtyä jo ratkaisevaan kahden maalin johtoon. Tänään ei ollut kuitenkaan onni myötä, kun mainiosti jälleen kärjessä pelanneen Gael Njeukamin maalintekoyritykset menivät niukasti ohi ja yksi laukaus pysähtyi keskelle tolppaa. Kun ei paikoista saatu maalia, niin kotijoukkue iski pelin tasoihin erikoistilanteesta. Pallo pelattiin jälleen laitaan ja siitä takaviistoon maalin eteen ja tällä kertaa pallon laittoi varmasti maaliin Mikko Laaja.
Pelin lopussa molemmilla oli vielä huikeat maalipaikat, mutta toisen pelasti TKT:n maalivahti ja toisen TPT:n puolustaja maaliviivalta. Näin pisteet jaettiin tasaisessa ja jännittävässä pelissä maalein 2-2.
Seuraavaksi TPT saa vastaansa sarjan ylivoimaisesti suurimman nousijasuosikin, kun kakkoseen paluuta himoitseva MuSa saapuu ensi torstaina pelaamaan Kaukajärvelle klo 20.00.

Maalit:
0-1 Tommi Ahola (28 min.)
1-1 Riku Laitinen (42 min.)
1-2 Jussi Kotilahti (68 min.)
2-2 Mikko Laaja (73 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Aku Korhonen
Ville Puuronen (62 min. Olli Raittinen)
Topi Mattila
Tommi Ahola
Jussi Kuoppala
Jan Kulokorpi
Rami Sariola (79 min. Majed Rashedi)
Jussi Kotilahti
Gael Njeukam

TPT:n jakamat tähdet:

3 tähteä Jussi Kuoppala (TPT)
2 tähteä Mikko Laaja (TKT)
1 tähti Jussi Kotilahti (TPT)

Seuraava ottelu TPT-MuSa to 8.5. klo 20.00 Kaukajärvellä