UA-42828696-1

18.9.2014 Härmä vs TP-T 1-8 (0-2)

0 ma, 22 syyskuun 2014, 20:46

Kauden viimeinen vierasottelu ei olisi juuri paremmin voinut sujua. Upeasti pelannut TPT murskasi valmentajaa vaihtaneen ja loppukaudeksi hyvään vireeseen päässeen Hämeenlinnan Härmän peräti 1-8!

Ottelun alku sujui erittäin hyvin ja hyvän karvauksen ansiosta pallo pysyi jatkuvasti Härmän puolella kenttää. Oli todella ilo katsella, kun jokainen pelaaja teki kovasti töitä kentällä. Tärkeän avausmaalin ottelun kuudennella minuutilla teki Majed Raskedi. Hirveästi hommia koko pelin ajan tehneelle Sahabille maali oli kauden neljäs. Maali syntyi kovalla laukauksella kuudentoista kulman tuntumasta, kun laukaus otti sopivan kimmokkeen vastustajasta ja nousi vastaan tulleen maalivahdin yli. Hallinta tuotti toisenkin maalin, kun myös hyvän pelin pelannut Jan Kulokorpi vapautti Gael Njeukamin läpiajoon. Eikä luontainen maalintekijä tästä erehtynyt, vaan Mr Kupliva Hirvi sijoitti pallon varmasti maalin alanurkkaan. Tauolle mentiin lukemissa 0-2 vaikka lisäosumiinkin olisi ollut mahdollisuuksia, varsinkin vierasjoukkueella. Härmän harvat tilanteet hoiteli TPT:n puolustus toppari Jussi Kuoppalan ja Aku Korhosen johdolla.

Toisen jakson kotijoukkue Härmä aloitti terävästi ja ilmeisesti pitkien koppiin johtavien rappusten kangistama TPT aloitti hiukan kankeasti. Muutamasta vaarallisesta tilanteesta kuitenkin selvittiin ja alettiin taas päästä peliin mukaan. Ottelun ratkaisseen kolmannen maalin teki yllättäen, viidentoista maalin mies, Tom Björklund. Maali tuli tuttuun tyyliin komealla laukauksella kuudentoista rajan tuntumasta. Tämän jälkeen TPT vei peliä täysin, vaikkakin liika hyökkäysinto välillä aukaisikin Härmälle vaarallisia vastahyökkäyksiä.

Neljäs maali tuli, kun TPT:n pelaajat karkasivat hyökkäykseen kolmella yhtä vastaan! Osa odotti tilanteessa Gael Njeukamin syöttöä, mutta sitä ei tarvittu, vaan Gael sijoitti itse illan toisensa ja jälleen tarkasti alanurkkaan. Viides maali syntyi, kun Gael kaadettiin kuudentoista sisällä. Tuomitun rankkarin asteli laukomaan herra itse. Kotijoukkueen molari oli kuitenkin tällä kertaa hereillä ja torjui yrityksen. Torjunnasta kimmonnessa pallossa oli Gael kuitenkin ensimmäisenä paikalla ja täydensi hattutemppunsa laittamalla pallon lähes tyhjään maaliin.

Sitten oli Tom Björklundin aika täydentää oma hattutemppunsa. Ensin pallo maaliin läpiajosta ja sitten jälleen kaukovedolla lukemiksi 0-7. Pari minuuttia ennen loppua Härmä sai vähän lohtua, kun Tatu Mäkelän kaadosta tuomittiin kotijoukkueelle rankkari. Juuso Lindroosin vedon torjui Elias Peltonen upeasti, mutta karat Lindroos sai laittaa rauhassa sisään. Ottelun viimeisen maalin teki kuitenkin vielä vierailija TPT, kun jälleen täyteen pelikuntoon päässyt Timo Lekkermäki täräytti loppulukemiksi 1-8.

Tästä on mukava lähteä kauden viimeiseen otteluun. Vastassa Lamminpäässä on lauantaina 27.9. klo 13.00 aina hankala PJK.

Maalit:
0-1 Majed Rashedi (6 min.)
0-2 Gael Njeukam (23 min.)
0-3 Tom Björklund (53 min.)
0-4 Gael Njeukam (61 min.)
0-5 Gael Njeukam (74 min.)
0-6 Tom Björklund (80 min.)
0-7 Tom Björklund (86 min.)
1-7 Juuso Lindroos (88 min.)
1-8 Timo Lekkermäki (90 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Topi Mattila
Veli-Pekka Franssila (70 min. Olli Kuusisto)
Jan Kulokorpi
Timo Lekkermäki Tom Björklund Gael Njeukam
Majed Raskedi

TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Gael Njeukam (TPT)
2 tähteä Tom Björklund (TPT)
1 tähti Majed Rashedi (TPT)