UA-42828696-1

14.9.2014 TP-T vs ToVe 1-3 (1-1)

0 ma, 22 syyskuun 2014, 20:42

Ottelu Toejoen Veikkoja vastaan oli tasaista vääntöä, mutta vastustaja käytti maalipaikkansa paremmin ja otti ansaitun vierasvoiton.

Maalinteon aloitti kuitenkin kotijoukkue TPT, kun jo ottelun neljännellä minuutilla Tom Björklund laukoi tietysti pallon pussiin kuudentoista rajan tuntumasta. Hienosta maalista ei kuitenkaan päästy nauttimaan kovin kauaa, kun parinkymmenen minuutin päästä pallo oli jo toisessa maalissa. Etukäteen tiedetty ToVen vaarallinen kulmapotku tuotti tulosta ja täysin vapaaksi jäänyt Kalle Grönlund pääsi puskemaan pallon helposti maaliin. Tauolle siis lukemissa 1-1.

Myös toisella puoliajalla TPT haki vimmatusti lisämaaleja, mutta tilanteet hoiti tyylikkäästi ToVen molari Eero Mäkinen. Lopussa tuli sitten kylmä suihku niskaan, kun täydellisen hölmöilyn jälkeen Marko Välitalo pääsi puskemaan voittomaalin. Ottelun lopussa iski vielä Kaj-Markus Rantala loppulukemiksi 1-3.

Tappion jälkeen lähdetään hakemaan taas paluuta voittojen tielle ensi torstaina. Tällöin vastassa on Kaurialan iltavaloissa Hämeenlinnan Härmä.

Maalit: 
1-0 Tom Björklund (4 min.)
1-1 Kalle Grönlund (24 min.)
1-2 Marko Välitalo (79 min.)
1-3 Kaj-Markus Rantala (88 min.)


TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen (22 min. Tuomas Tuominen)
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Jan Kulokorpi
Gael Njeukam
Jussi Räsänen
Timo Lekkermäki (64 min. Veli-Pekka Franssila)
Tom Björklund Jussi Kotilahti
Majed Raskedi (82 min. Topi Mattila)

TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Eero Mäkinen (ToVe)
2 tähteä Jussi Kuoppala (TPT)
1 tähtiTom Björklund (TPT)