UA-42828696-1

14.8.2014 TP-T vs KaVo 5-1 (2-0)

0 la, 23 elokuun 2014, 11:10

Edellisessä pelissä Porissa alkaneet hyvät otteet jatkuivat myös kotikentällä Lamminpäässä, kun vastaan tuli edelliskauden farmijoukkue Kangasalan Voitto. Otteluun painotettiin hyvää alkua ja asennetta alusta saakka, olihan vastustaja johtanut neljää edellistä peliään ensimmäisen puolentunnin kohdalla. Tässä pelissä KaVo ei kuitenkaan päässyt yllättämään vastustajaa, vaan TPT oli ottelussa alusta alkaen hereillä. Ottelun avausmaali vapautti kotijoukkueen pelin lopullisesti. Helpottavan osuman teki kotijoukkueen maalipyssy Tom Björklund. Maali oli tällä kaudella tyypillinen Tompalle eli komea laukaus kuudentoista rajan takaa.

Toinen maali saatiin maukkaaseen paikkaan juuri ennen taukovihellystä. Maalin teki ottelun selvästi paras pelaaja Jussi Kotilahti. Maaliin tarvittiin avustavan tarkkaa silmää, kun pallo ylitti maaliviivan vain niukasti.

Lopullisen niitin otteluun iski myös Kotilahti. Tunnin pelin jälkeen syntynyt maali oli todella hieno. Kotsa otti pitkän pystysyötön vaikeasta asennosta hienosti haltuun ja roikotti pallon lähes 30 metristä yli vastaan tulleen KaVo vahti Tarmo Kososen. Viimeistään tämän jälleen ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Kotijoukkueen neljännen maalin ja kauden avausmaalinsa viimeisteli huikeasti kauden aikana kehittynyt Majed Rashedi. On ollut todella mukava seurata Sahabin ahkeraa harjoittelua ja sitä kautta nuoren miehen pelaamisen kehitystä. Toivottavasti kehitys jatkuu edelleen ja peliaikaa tulee entistä enemmän.

Yhden maalin vierailijatkin saivat aikaiseksi, kun entinen TPT-peluri Jesse Kyrkkö oli jätetty takatolpalle aivan vapaaksi. Ristikon kautta maaliin mennyt pusku ei jättänyt maalivahdille mahdollisuuksia.

Loppunumerot 5-1 viimeisteli jälleen joukkueen kapteeni Jussi Kotilahti. Hattutempun täydentänyt maali tuli sooloilun päätteeksi, kun Kotsa kiersi molarinkin ja laittoi pallon tyhjään maaliin.

Maalit:
1-0 Tom Björklund (24 min.)
2-0 Jussi Kotilahti (44 min.)
3-0 Jussi Kotilahti (61 min.)
4-0 Majed Rashedi (73 min.)
4-1 Jesse Kyrkkö (77 min.)
5-1 Jussi Kotilahti (83 min.)

TPT:n kokoonpano:

Elias Peltonen
Roni Lindroos
Jussi Kuoppala
Aku Korhonen
Topi Mattila (46 min. Majed Rashedi)
Veli-Pekka Franssila (37 min. Riku Huhtala, 75 min. Belbachir Chakib)
Jan Kulokorpi Kalle Kankala
Jaakko Rönkkö (61 min. Markus Silvennoinen)
Tom Björklund (68 min. Olli Raittinen)
Jussi Kotilahti

TPT:n jakamat tähdet:
3 tähteä Jussi Kotilahti (TPT)
2 tähteä Jussi Kuoppala (TPT)
1 tähti Majed Rashedi (TPT)