UA-42828696-1

EuPa vs TP-T 2-4 (1-1) 24.8.2013

0 ti, 03 syyskuun 2013, 22:26

Bussikuljetuksen ja saunaillan houkuttelemana vierasjoukkue sai matkaan peräti 10 tämän kauden pelaajaa! Onneksi mukaan saatiin houkuteltua vuosi sitten pelit toistaiseksi loukkaantumisen vuoksi lopettanut Ville Pekkanen sekä farmisopimuksen myötä KaVosta Erkka Arvonen. Kun penkillä oli nappikset jalassa myös seuran joukkueenjohtaja, niin saatiin täysi miehitys kentälle ja lisäksi jopa kaksi vaihtopelaajaa.
Peli alkoi juuri niin kuin pelättiin, kotijoukkueen painostuksella. Molemmilta laidoilta tuli useampia vaarallisia hyökkäyksiä. Varsinkin kotijoukkueen Sami Lehto oli jatkuvasti TPT:n puolustuksen riesana. Ja niinhän siinä kävi, että painostus tuotti tulosta ja Lehto karkasi laidalta läpi ja sijoitti pallon varmasti takanurkkaan. Tämän jälkeen vierasjoukkue alkoi saada juonesta kiinni ja varsinkin Sami Mäenpää pyöritti peliä mallikkaasti ja laukoi useita tykkejä kohti vastustajan maalia. Laukaukset pysähtyivät kuitenkin vastustajaan tai ylärimaan. Tasoitus syntyi kuitenkin reilun puolentunnin kohdalla, kun TPT:n kulmasta pallo kimpoili suoraan Markus Silvennoiselle, joka laukoi sisäsyrjällä riman alle.

Tauolle mentiin 1-1 lukemissa, kun ensimmäisen puolikkaan lopussa TPT:n molari Tuomas Tuominen torjui vielä rankkarin.
Toiselle puoliajalle vierasjoukkue tuli pirteästi, mutta seuraavan maalin teki kuitenkin kotijoukkueen Antti Julin. Tästä vierasjoukkue ei kuitenkaan lannistunut vaan laittoi lisää höyryä ja kotijoukkue alkoi pudota kyydistä.
Ensin Lähteenmäen Jukka pelasi hienon seinäsyötön Kotilahden Jussin kanssa ja sijoitti pallon pussiin. Vähän tämän jälkeen Kotsa laittoi itse pallon verkkoon. Kymmenen minuutin tehohetken täydensi vielä Tuomas Lehti, joka sai laittaa pallon lähes tyhjään maaliin Mäenpään syötöstä. Loppu peli meni pelailuksi, eikä kotijoukkue saanut minkäänlaista kirivaihdetta päälle.
Näin TPT:n pienilukuinen joukkue pääsi iloiselle kotimatkalle ansaittu 2-4 voitto taskussaan.

TP-T:n jakamat tähdet EuPa pelissä:

3 Mäenpää (TPT)
2 Kotilahti (TPT)
1 Tuominen (TPT)